Ontspanningsmassage

(Basis)Cursus Ontspanningsmassage

De (Basis)Cursus ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Wij werken met kleine groepen zodat ieder-en voldoende persoonlijke aandacht krijgt.
 
De cursus wordt gegeven vanuit een holistische visie, d.w.z. dat er wordt gewerkt vanuit het gegeven dat lichaam, geest en ziel één zijn. Deze cursus heeft voor een groot deel als uitgangspunt de klassieke massage, aangevuld met technieken uit de shiatsu, aromatherapie en polariteitstherapie. Het doel van de cursus is om je te leren een prettige ontspannende massage te geven in je eigen dagelijkse om-eving. Je leert een groot aantal handgrepen, de beste houding, in welke richting en volgorde men moet masseren en hoeveel druk ge-even mag worden. Op deze cursus leer je dus op een goede, veilige manier prettig masseren. De lessen zijn vooral praktisch van aard en worden vooraf gegaan door een korte demonstratie van de te leren technieken. Daarna ga jezelf aan de slag. Tijdens elke les oefen je op een medecursist en wordt je uiteraard ook zelf gemasseerd.
 
Groepscursus: De cursus  bestaat uit 10 lessen van 2 1/2 uur. De lestijden voor de middagcursus zijn van 14.00 tot 16.30 uur en voor de avondcursus van 19.30 tot 22.00 uur.
 
Er wordt gewerkt op professionele massagetafels. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om op een veilige en verantwoordde manier een volledige ontspanningsmassage te geven.
 
De kosten voor de groepscursus bedragen € 295,00 p.p. inclusief cursusboek, certificaat, flesje massageolie en uiteraard een kopje koffie of thee.
  
De eerstvolgende cursus start op dinsdagavond 11 september 2018.
 
Lesdagen: 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober,  30 oktober, 6 november en 
13 december 2018.
N.B. Bij voldoende belangstelling start er ook een middagcursus.
Privécursus: Deze cursus is ook als privécursus te volgen in 5 lessen van 2 1/2 uur of 10 lessen van 1 1/4 uur. Data en lestijden in overleg. Kosten privécursus  € 350,00
Wil je ook zelf deze massage ervaren dan is het mogelijk om aansluitend aan de cursus een massage af te spreken.
N.B. Reserveer je de massage gelijktijdig met je inschrijving voor deze cursus dan ontvang je  35% korting op de massage.

 

N.B. Het is ook mogelijk deze cursus met een eigen groep te volgen bij ons of op uw eigen locatie, vraag naar de mogelijkheden.

NIEUW: Cursus Rug-nek-schoudermassage

In deze korte cursus leer je in één dag een complete ontspannende rug-nek-schouder massage aan. De technieken in deze cursus zijn gebaseerd op de klassieke massage, aangevuld met technieken uit de shiatsu en polariteitstherapie. Je leert een groot aantal handgrepen, de beste houding, in welke richting en volgorde men moet masseren, contra-indicaties etc. Je oefent op een medecursist en je wordt dus zelf ook gemasseerd.
De prijs van deze cursus is € 135,00 p.p. Dit is inclusief cursusboek, certificaat, flesje massage olie, koffie/thee en lunch.
Klik op agenda voor de data waarop deze cursus gegeven wordt. 
 
N.B. Het is ook mogelijk deze cursus met een eigen groep te volgen bij ons of op uw eigen locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Workshop Rugmassage

In vele landen is masseren een familiale aangelegenheid en wordt deze ook via deze weg doorgegeven. Wij zijn echter een “aanrakings-arm” volk, wij kennen geen massagecultuur. In deze workshop leer je enkele eenvoudige zachte- en prettige massagehandelingen aan, waarmee je de nodige vaardigheid opdoet om te vertrouwen op wat je intuïtie je ingeeft.
 
De prijs voor deze workshop bedraagt E 30,00 p.p.) dit is inclusief werkboekje en flesje massageolie.
 
Klik op agenda voor de data waarop deze workshop gegeven wordt.
 
N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje.