reiki ~ 2e graad

Okuden betekent 'de leer van de ziel'. Heelwording van de kern door helende energie te sturen naar heden, verleden en toekomst. Deel-nemen aan de cursus kan na een periode van minimaal drie maanden na de Eerste Graad. De balans in je leven is dan hersteld. Dan ben je in staat om de waarde en de kracht van de Tweede Graad te leren integreren in je leven.
 
De Reiki Symbolen:
- de brug
- de psyche
- de kracht
 
De Reiki 2e Graad cursus wordt in twee dagdelen gegeven. In het eerste dagdeel leer je de drie symbolen en de bijbehorende mantra's. Als je de symbolen voldoende geoefend hebt volgt de inwijding. in het tweede dagdeel wordt geoefend in de verschillende manieren van het behandelen met de Tweede Graad voor jezelf en anderen. Ook na de inwijding van de Tweede Graad volgt een oefenperiode van 90 dagen, waarin opnieuw een reinigingsproces plaats vindt, alleen op een dieper niveau dan bij de Eerste Graad. Omdat het een bekend proces is, is het verloop gelijkmatiger en minder heftig.
 
- Reiki is je eigen ontwikkeling.
- Reiki is je kracht en liefde leren zien.
- Reiki is je kracht en liefde durven ervaren.
- Reiki is je kracht en liefde durven delen.
De Reiki 2e Graad cursus wordt gegeven op individuele basis, met beide benen op de grond en veel persoonlijke aandacht. Volgens het oorspronkelijke intuïtieve Usui System of Natural Healing.
 
De prijs van deze cursus is € 185,00 dit is inclusief koffie/thee, cursusboek en certificaat.
 
De cursus wordt gegeven in onderling overleg van maandag t/m zondag, overdag of in de avonduren. (In het weekend alleen overdag)
 
De Reiki 2e Graad cursus is naar keuze te volgen in 1 dag van 9.30 tot 14.30 uur of 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00 uur, of 2 middagen van 13.30 tot 16.00 uur of 2 avonden van 19.30 tot 22.00 uur.