Reacties van cursisten


Aromatherapeutische Edelsteenmassage

Een hele week mocht ik bij Cees een cursus volgen. Aromatherapeutische edelsteenmassage.

Cees het was een fantastische week bij jou en met jou ! Ik voelde mij totaal op mijn gemak vanaf t eerste moment. Dankje daarvoor! Cees heeft een rijke ervaring op allerlei gebied, veel geleerd en mogen voelen. Ik ben echt gegroeid in die week en dat voelt zo goed! De massage heb ik al enkele keren in de praktijk mogen brengen , hele mooie feedback van de ontvangers en heerlijk om te doen. Heel erg bedankt Cees!

Karolien van Ingen


Aromatherapie workshop "ontspanning"

Nadat ik de aromatherapie workshop bij je hebt gedaan, heb ik besloten om ook de ontspanningsmassage bij je te doen. 
Cees bedankt en tot de volgende workshop.
Beppie van de Wal

(Basis) Cursus Hot Stone Massage

De cursus voldeed geheel aan mijn verwachting. Wat een "bezield leraar" ben je.
Beppie van de Wal  

(Basis) Cursus Ontspannings massage

Ik heb de ontspanningsmassage cursus gedaan bij Cees Juffermans. Wat een verrijking. Veel geleerd en dit in een serene omgeving, met heel veel persoonlijke aandacht. Dank je wel Cees en tot de volgende opleiding(reiki, die overigens al gepland staat).

Jolanda Wolswijk

 

 

De sfeer was uitstekend! Rustig en gezellig. De begeleiding tijdens de cursus ontspanningsmassage heb ik heel positief ervaren. Je bent SUPER gedreven en je geef les met veel passie en een vleugje humor.!! Dank voor je geduld Cees, ik kijk uit naar de volgende workshop.

Carmen Dunsbergen
Cees dank je voor je kennis en geduld. Ik heb het je niet altijd gemakkelijk gemaakt, maar ja lachen is gezond!
Jacquelien Kamphuis
Cees je bent heerlijk enthousiast over je vak, ik heb in 10 lessen veel geleerd en misschien kom ik weer voor een volgende cursus bij je aan. Het boekje over de etherische oliën vind ik een pracht kado! Bedankt weer en wellicht tot ziens!
Conny Stam
 

Ik heb heel veel geleerd. Inspirerend en het smaakt naar meer. Veel dank.

Annemiek van Bekkum 
 

Super bedankt voor de lessen. Het was leerzaam, gezellig en inspirerend!

Rian de Putter 
 

Ik ben heel blij dat ik de massagecursus bij je doe je bent een fijne leraar en je hebt veel geduld!

Claudia de Man
 

Bedankt voor de fijne manier waarop u de lessen gegeven hebt.

Leo & Greetje Pennings 

Cursus Hot Stone v.d. Pedicure

Leuke docent, de begeleiding was erg goed, kon alles vragen, nam ruim de tijd voor alles.
Beate Mooyer
 
 
Bedankt  voor de super leuke cursus. Heb enorm veel zin om er zelf mee aan de slag te gaan!
Marlies Dekker
 
 
Bedankt voor de leuke en leerzame cursus Hot Stone massage voor voet & onderbeen! Ik heb het als zeer prettig ervaren en ga er binnenkort mee aan de slag in mijn pedicure praktijk. 
Els Hummels
 
 
Prima sfeer! Rustig en gezellig. De begeleiding heb ik heel positief ervaren. Je bent een echte vakman! Ook de begeleiding na de cursus (nog even een mailtje met aanvullende informatie bijv. Erg prettig! Ik vond de privécursus erg goed voor mijn situatie, geen massage ervaring en daardoor had docent alle ruimte om hier aandacht aan te besteden. De cursus voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Wellicht zal ik meer cursussen bij Body & Spirit opleidingen gaan volgen.
Angela Leutscher 

Cursus op maat

Heb in juli een cursus Aromatherapie gevolgd en ben er zo blij mee! Was zeer leerzaam en werd op een leuke manier gedaan.
Bedankt! 5 stars all the way!
Caroll Croes-Guiamo

Cursus Rug/nek/schoudermassage

De cursus rug/nek/schoudermassage gevolgd bij Cees Juffermans. Hele goede uitleg heeft veel geduld, is vriendelijk en niets is Cees te veel om het je zo goed mogelijk te leren, ik kom zeker nog terug voor meerdere cursussen!!

 Lydia Röge


Edelsteen gezichtsmassage

Edelsteen gezichtsmassage privé cursus gevolgd. Alle aandacht voor mijzelf wat ik als heel prettig heb ervaren. Naast het leren/geven van de "fysieke" ook heel veel tips en trics gekregen, om jezelf als persoon/ je gevoel, te gebruiken bij de massage. Mijn interesse in edelstenen en het gebruik ervan tijdens behandelingen was er al maar is nu veel groter geworden. Ik hoop in de toekomst nog meer cursussen te volgen bij Cees. Dank je wel Cees!

Sabrine Kasno


Reiki

Bij Cees mocht ik mijn Reiki 1 behalen. Ik had het zwaar onderschat. Ik dacht alleen: leuk en interessant, Reiki zal wel lekker ontspannend zijn. Nou dat alles behalve, maar ik ben blij met hoe Cees mij heeft ondersteund in mijn proces. Ik zou het iedereen aanraden die Reiki wil gaan doen om dat bij Body & Spirit te doen als diegene ook word 'geroepen' naar deze fijne plek om jezelf te ontwikkelen onder de deskundigheid van Cees zijn jarenlange ervaringen.
Heel bijzonder hoe het werkt en het gaat moeiteloos om Reiki in te zetten. Zo makkelijk dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Heel bijzonder. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen.

Charmaine den Hollander

Fijne plek om een Reiki cursus te volgen! 

Kees van Beusekom

Bedankt Cees voor de steun en support bij de cursus Reiki 1. Een erg geslaagde cursus en 2 gezellige dagen achter de rug! Een aan-rader! 
René van Beurden

Dit weekend heb ik de Reiki 1 cursus gedaan bij Cees. Doordat deze cursus op individuele basis gegeven wordt - wat al héél uniek is - is er alle tijd om te oefenen met de modellen en je vragen te stellen in de sfeervolle praktijkruimte in Zwammerdam. Als je op zoek bent naar een cursus met veel persoonlijke aandacht van een ervaren Reiki master, dan ben je echt bij Cees aan het juiste adres!

Mariëlle Weekhout
Lieve Cees,
Dankbaar ben ik dat jij op mijn pad bent gekomen. De cursus reiki 1 die ik bij je hebt gedaan, was een openbaring. De geduldige vriende-lijke manier waarop je het overbrengt geeft direct een vertrouwd gevoel. Via mail, app of telefoon ben je altijd bereikbaar voor mijn vragen, dit waardeer ik zeer en leer er ook van. Wij gaan elkaar nog veel vaker zien!
Vanuit mijn hart...dank je!!!
Suzanne de Kock

Ik vond de 2 dagen dat ik Reiki 1 heb gevolgd heel bijzonder en inspirerend. Ik ga mezelf nu door Reiki 1 meer verdiepen in Reiki. Dank je wel Cees Juffermans voor je aandacht en je luisterend oor. En zeker tot de volgende workshop.

Yvonne Schenk-Staal
Fantastisch dat ik zo snel bij jouw terecht kon voor de Reiki 1, je bent niet alleen een fijne leraar, maar ik heb ook het gevoel dat ik een oude vriend heb teruggevonden, het voelde ontzettend goed.
Judith Laros.

De sfeer was heel prettig, comfortabel en gezellig. De begeleiding was goed, met veel informatie. De docent heeft een goede manier van lesgeven. Hij geeft veel aandacht aan de cursist, dat vindt ik zelf heel belangrijk voor het ontwikkeling van mensen, ik ben tevreden.

Alba Ibanez
Heel erg bedankt ...
... voor de mooie inwijdingen
... de extra tijd
...en je toewijding!
Veronica Vermaas
Heel erg bedankt voor de inwijding in Reiki 1. Het was zeer bijzonder. Dank voor je openheid, tijd en aandacht. Ik zal dit kado aan mezelf me eigen maken en door jou ben ik niet bang om te voelen en te vertrouwen!
Claudia de Man 

Tarot voor beginners

Wat betreft de cursus: ik kijk uit naar het vervolg. Wat betreft de beoordeling: een 10 kun je alleen zelf geven!
Ton Scholts
Fantastisch, precies goed, met alle extra's was het voor mij een 10
Elton de Vries

Traditionele Balinese massage voor beginners

Ik heb de Traditionele Balinese Massage cursus voor beginners bij Cees gevolgd. Dankjewel, ik heb met plezier je cursus gevolgd.

Een aanrader! 

Nina Renwarin


Traditionele Balinese massage voor professionals

Ik heb de 2 daagse massagecursus gevolgd voor professionals.
Wat een bijzondere en mooie massage die verschillende technieken met het spirituele aspect combineert. Ik vond het echt een feestje.
Cees heeft echte aandacht voor je en ik ging met een goed gevulde rugzak met allerlei tips naar huis.

Dankjewel Cees voor dit inspirerend en vooral gezellig weekend.
Anika


Uitgebr. opl. Hot Stone massage v.d. schoonheidsspecialiste

Afgelopen augustus heb ik bij jou een hotstone-massagecursus gevolgd. Ik oefen deze heel vaak uit in mijn salon. De klanten zijn razend enthousiast. Helemaal leuk. Ik vind het ook heerlijk om te geven.
Jacqueline van Heteren

Vital Feet Bowl massage

Een hele leerzame en ontspannen cursus. Ik heb nog lang na kunnen genieten van de Vital Feet Bowl massage, bedankt!
Joan Zwanenburg

Workshop Aromatherapie & Verkoudheid

Leuke workshop aromatherapie gedaan, was leerzaam en interessant!

Leo Kortz


Workshop Tibetaanse mala maken

Een hele leuke en fijne workshop mala maken gevolgd. Een mooie persoonlijke mala die niet alleen mooi is maar ook bijdraagt aan het beter bij mijzelf komen.
Dank je wel Leo en Cees voor deze mooie ervaring!

Agnetha Schaar