Crystal Grid


Creëer je eigen Crystal Grid

Creëer je eigen Crystal Grid-workshop, inclusief reading 

 

Wat wil je genezen of in je leven brengen? Een Crystal grid wordt gebruikt om te helpen bij het helen en het manifesteren van vaste intenties. Doe met ons  mee in deze 3 uur durende workshop, waarin  je leert hoe je je eigen Crystal Grid kunt ontwerpen voor de intentie die jij kiest.

 

Crystal grids helpen om positieve energie te versterken om doelen te verwezenlijken zoals het aantrekken van geld, overvloed, romantische harmonie, innerlijke rust, optimale gezondheid en bescherming tegen negatieve energie. Crystal grids kunnen worden gebruikt om slaap, genezing, mentale alertheid, meditatie, verbinding met het hogere zelf en gidsen te ondersteunen. Crystal grids kunnen helpen met creativiteit, door uw natuurlijke talenten te manifesteren en te maximaliseren. Crystal grids kunnen bescherming en wijsheid bieden. Je kunt grids gebruiken om alles tuin te laten groeien, om kruiden, fruit en groenten te vitaliseren. Huisdieren hebben vaak baat bij een Crystal grid in hun slaapgedeelte. Grids kunnen discreet worden geplaatst om harmonie, genezing of eerlijkheid binnen een situatie aan te moedigen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de negativiteit van anderen te absorberen zonder dat deze energie aan jou wordt doorgegeven.

 

Deze workshop wordt gegeven door Cees Juffermans van praktijk Body & Spirit en en Monique Boon van praktijk Het Lichtpuntje.

 

Een Crystal grid wordt gebruikt om te helpen bij het helen en het manifesteren van vaste intenties. Doe met ons  mee in deze 3 uur durende workshop, waarin  je leert hoe je je eigen Crystal Grid kunt ontwerpen voor de intentie die jij kiest.
De prijs voor deze workshop bedraagt € 47,50 p.p incl. verdiept lijstje met passepartout, buddhabeeldje, edelstenen, workshopboekje en koffie/thee met iets lekkers. En een reading van het door jou gecreëerde Crystral grid.
De eerstvolgende workshop staat gepland op donderdag 28 maart van 19.00 tot 22.00 uur.
Klik op agenda voor de data waarop deze workshop gegeven wordt.
 
N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje, teambuildingsuitje of vriendinnen/zussen uitje. 

Crystal Grid workshop voor kinderen

Ook voor kinderen is het maken van een Crystal grid een hele leuke  belevenis.
In deze workshop van 2 uur, gaan de kinderen onder begeleiding een eigen Crystal grid maken op een boomstamschijf. 
 
Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt op woensdagmiddag en/of op zaterdag en in de vakantieperioden gegeven.
Er kunnen per groep maximaal 6 kinderen deelnemen. 
Deze workshop wordt gegeven door Cees Juffermans van praktijk Body & Spirit en en Monique Boon van praktijk Het Lichtpuntje.
De prijs voor deze workshop bedraagt € 15,00 per kind inclusief boomstamschijf, edelstenen, workshopboekje en een glaasje limonade en iets lekkers.
 
LET OP!
Deze workshop wordt op twee locaties gegeven: in de praktijk van Cees in Zwammerdam en in de praktijk van Monique in Waddinxveen. De locatie waar de workshop gegeven wordt staat erbij in de agenda.
Klik op agenda voor de data waarop deze workshop gegeven wordt.
 
N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop als kinderfeestje te boeken, deze kan in dat geval ook bij uw thuis of op een andere locatie worden gegeven.