NIEUW: Soul Purpose workshop

""Voor verandering moet je in het hart zijn"

 

Een gezellige, inspirerende en creatieve avond die je meer inzicht gaat geven in jouw leven en waar je nu staat. Tijdens deze workshop ga je contact maken met je ziel en op zoek naar jouw kracht en de spirituele verlangens van jouw ziel. Je krijgt inzicht m.b.t. de rode draad in jouw leven en je levenslessen.

 

Een avond vol creativiteit, samenzijn, meditatie en mooie inzichten. Wat gaan we allemaal doen? We starten met een korte kennismaking onder het genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers. Daarna staren we met een geleidde meditatie om contact te maken met je ziel en innerlijk weten.

Daarna is het tijd om een vel karton in de door jou gewenst kleur te kiezen en ga je op zoek in de tijdschriften naar afbeeldingen en teksten die passen bij  de beelden, emoties en gevoelens die jij hebt ervaren tijdens de meditatie. Hiermee maak je een collage, waarin naar voren komt waar jouw ziel nu staat en waar hij behoefte aan heeft. 

 

Deze workshop wordt gegeven door Cees Juffermans en Judith Laros in een avond van 19.30 tot ca. 22.00 uur en kost € 22,50 p.p. 

Dit is incl. koffie/thee en alle materialen voor de zielscollage. 

De eerste workshop staat gepland op vrijdag 26 april a.s.