WORKSHOP indiaanse oorkaarsceremonie


Voor velen is de oorkaars nog een onbekend fenomeen. Jammer, want nadat ik het zelf heb ervaren, ben ik hier erg enthousiast over geworden. Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht, te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage van het trommelvlies. Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk en pijn verminderend, vooral in hoofd en oorgebied. Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus.

 

Tijdens deze workshop gaan we vooral praktisch aan de slag, u leert een oorreflexmassage en hoe te behandelen met de Biosun oor-kaarsen. Na een uitleg gaan we in tweetallen, onder begeleiding, aan de slag. Je leert stapsgewijs hoe je een ander deze behandeling kunt geven en je ontvangt zelf ook een behandeling.

 

De kosten voor deze workshop bedragen € 95,00 p.p., inclusief gebruik materiaal, werkboekje en certificaat.

 

De eerstvolgende workshop staat gepland voor 24 mei van 19.30 tot 22.00 uur.

Klik op agenda voor de data waarop deze workshop gegeven wordt.

 

N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje. Deze workshop is op verzoek ook privé te volgen, prijs op aanvraag.