WORKSHOP edelsteen armbandjes maken


POWERBEADS: Edelsteen armbandjes maken

Een creatieve kennismaking met de wereld van edelsteentherapie. In deze leuke en intressante workshop ga je vanuit je intuitie op een creatieve manier 2 edelsteen armbandjes maken. Voor jezelf of om cadeau te geven. Als iedereen klaar is, worden de gemaakte armbandjes gezamenlijk bekeken en besproken, je ontvangt informatie  m.b.t. de werking van de edelstenen die je in jouw armbandjes hebt gebruikt.

 

Deze workshop wordt gegeven door Monique Boon van praktijk 't Lichtpuntje in Waddinxveen.  Monique maakt edelsteen armbandjes en kettingen op maat, geheel afgestemd op de energie van de persoon waarvoor het armbandje of de ketting bestemd is.

Op de foto's hieronder zie je een aantal voorbeelden, sommige armbandjes zijn gemaakt op kleur en andere op de werking van de edelsteen. Met soms er tussen tibetaans zilveren boeddhahoofdjes, sterretjes of hartjes kralen enz.

Wil je armbandje of ketting op maat voor jezelf of iemand anders bij Monique bestellen, klik dan hier

 

De prijs van deze workshop bedraagt € 35,00 p.p. inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan deze workshop.

 

Deze workshop staat gepland voor 7 november van 19.30 tot 22.00 uur.

 

N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje.