jade stone massage

De combinatie van Jade edelstenen, warmte, olie en bijbehorende massage-technieken maakt deze lichaamsmassage (waaronder ook het gezicht en hoofd) tot een unieke ervaring. Alhoewel de Jade Stone massage ook met warme stenen wordt gegeven, is deze abso-luut niet te vergelijken met een Hot Stone massage!  De Jade Stone massage is veel intenser en ontspant op een nog dieper niveau. Jade is een veelzijdige en krachtig helende steen die groen gekleurd is en een bijzondere uitwerking heeft op lichaam en geest.

Jade is een steen die hoort bij het hartchakra, wat de middelste is van de 7 hoofdchakra’s. Jade is in staat om zowel de onderste 3 als de bovenste 3 chakra’s weer in balans te brengen. 
Tijdens deze cursus doe je alle kennis op die nodig is om een complete Jade Stone massage te geven. Je krijgt uitleg en informatie over jade, reinigen, temperatuur, indicatie en contra-indicaties, sfeer, opbouw van een behandeling etc. Daarbij hoop ik mijn eigen enthousiasme over het werken met Jade Stone massage over te dragen!
 
Gewenste vooropleiding:
(Basis)Cursus Ontspanningsmassage, Klassieke massage, Sportmassage of gelijkwaardig.
 
Deze cursus wordt enkel als privé-cursus gegeven. Cursusdatum en tijd in overleg.

 

De cursus Jade Stone massage wordt gegeven in een prettige sfeer, individueel, dus met veel privacy en persoonlijke aandacht. Je oefent op een model. De cursus kan in 1 dag van 10.00 tot ca. 16.30 uur gevolgd worden en wordt afgesloten met een certificaat.
 
De prijs van deze privé-cursus is € 225,00.
Wil je ook zelf deze massage ervaren dan is het mogelijk om aansluitend aan de cursus een massage af te spreken.
N.B. Reserveer je de massage gelijktijdig met je inschrijving voor deze cursus dan ontvang je  35% korting op de massage.
N.B. De benodigde stenen kun je ook bij ons kopen, de set met 24 jade stenen zoals hieronder afgebeeldt kost € 225,00 (bestel je hem gelijk met je inschrijving voor de cursus dan ontvang je 10% korting op de aanschafprijs van de stenenset)