ganesha BEschilderen


 Workshop mediatief een Ganesha beschilderen, inclusief reading 

 

 Ganesha helpt je om ja te zeggen tegen jezelf en het leven

 

Ganesha is een Hindoeïstische god. Hij is heel zacht ,liefdevol, beleefd en vriendelijk. In het Hindoeïsme is dit vaak de eerste god met wie in gebeden contact wordt gemaakt.

 

Ganesha helpt je: - Obstakels te verwijderen op jouw pad

                                - 'Ja' zeggen tegen jouw hart en dat wat jij leuk vind

                                - Obstakels op je pad te overwinnen

                                - 'Ja' zeggen tegen jouw projecten en ze tot een succesvol einde brengen

 

Het beschilderen van een Ganesha is een meditatieve bezigheid. In deze nieuwste creatieve spirituele workshop van Body & Spirit opleidingen, die 2 ½ uur duurt  ga je met acrylverf een wit Ganesha beeld beschilderen. We starten deze workshop met een meditatie om contact te maken met onze ziel en de energie Ganesha. Als je Ganesha beeld helemaal beschilderd is, laten we hem even drogen en mag je een Ganesha orakelkaart trekken. Als iedereen klaar is met schilderen gaan, Krijgt iedere deelnemer een reading van zijn beschilderde Ganesha, want je kiest niet zomaar voor bepaalde kleuren of patronen etc. Je onderbewuste heeft je door dat alles ook iets te vertellen.

 

De prijs van deze workshop bedraagt € 42,50 p.p. incl. een Ganesha beeld en gebruik van verf, penselen, koffie/thee en iets lekkers. 

 

Deze workshop staat gepland voor 13 mei van 19.30 tot 22.00 uur.
Klik op agenda voor de overige data waarop deze workshop gegeven wordt.
 
N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje.

Boodschap van Ganesha voor jou:

''Wij moedigen jullie aan om je eigen pad te kiezen. Wij helpen jullie om je hart te openen en daarmee ook alle mogelijkheden die tot jullie beschikking staan. Wij moedigen jullie aan datgene te kiezen waar je blij van wordt. Er is jullie geleerd dat je onjuiste keuzes kunt maken en dit oordeel blokkeert de energiestroom in het hart waardoor het minder vrij stroomt.

 

Het wordt tijd on 'JA'' te zeggen. 'JA' tegen het hart en tegn het leven. tegen alle mogelijkheden die ervoor je liggen en te kiezen vanuit het verlangen dat ten diepste in je ligt. Wij steunen jullie onvoorwaardelijk in jullie keuzes. Welke dat ook zijn."