TOVEREN MET Reiki for kids

In onze steeds maar drukker wordende maatschappij hebben veel kinderen moeite om tot rust te komen en om alle opgedane indrukken een plek te geven. Een  Reiki 1 cursus is een prachtige manier om uw kind de gereedschappen te  geven om zichzelf beter te leren kennen en positief en sterker in het leven te staan en weerbaarder te zijn.

Het gebruiken van de Reiki-energie is gemakkelijk te leren aan kinderen (eigenlijk hoeven ze het niet eens te ‘leren’ vaak kunnen zij het gewoon!). Deze cursus is in het bijzonder heel goed voor hooggevoelige, paranormaal begaafde en/of onzekere kinderen van 6 t/m 12 jaar. Maar uiteraard zijn alle kinderen vanaf 6 jaar welkom, want bijzonder zijn ze allemaal! Het brengt elk kind iets goeds.
De cursus wordt gegeven bij minimaal 2 deelnemers (max. 6 deelnemers) en duurt 2 dagen van 11.00 uur tot 14.00 uur. We plannen de Reiki 1 cursus voor kinderen zoveel mogelijk in de schoolvakanties of in een weekend.
(N.B. Opgeven voor deze cursus kan het hele jaar door, bij 3 aanmeldingen, plannen we in overleg een cursusdatum)
De eerstvolgende cursus staat gepland in de meivakantie op dinsdag 30 april & vrijdag 3 mei.
Klik op de agenda voor de overige cursusdata.
N.B. Het is van belang dat in ieder geval één van de ouders/verzorgers Reiki heeft. De ouder/verzorger is namelijk het eerste aan-spreekpunt van het kind als er vragen zijn. In de ontdekkingsreis van het kind rond de ervaringen met Reiki is het belangrijk dat het kind serieus genomen wordt en goed wordt ondersteund. Het is wel van belang dat het kind zelf echt wil!
 
De cursus wordt gegeven door Cees Juffermans (klik hier voor de praktijk) en Monique Boon.(klik hier voor de praktijk)

De prijs van deze cursus bedraagt € 85,00 per kind, inclusief cursusboek, setje chakrastenen, het officiële Reiki 1e graad certificaat, lunch, thee, melk, water en/of limonade.