reiki ~ 1e graad

De Reiki 1e graad cursus wordt in vier dagdelen gegeven. Tijdens elk dagdeel ontvang je een inwijding. Tijdens de cursus worden de handposities uitgelegd en oefenen we op elkaar hoe je Reiki kunt gebruiken voor jezelf en voor behandeling van anderen. door middel van de inwijdingen worden de blokkades opgeruimd en ontstaat er een open kanaal voor de energie. Hoe meer daarna met Reiki wordt gewerkt  door jezelf of anderen te behandelen, hoe gemakkelijker de energie zal gaan stromen.
 
- Reiki is een geschenk van liefde aan jezelf.
- Reiki is individuele ontwikkeling.
- Reiki werkt positief op alle niveaus.De Reiki 1e graad cursus wordt gegeven op individuele basis, met beide benen op de grond en veel   persoonlijke aandacht. Volgens het oorspronkelijke intuïtieve Usui System of Natural Healing.
 
De prijs van deze cursus is € 175,00 p.p. dit is inclusief koffie/thee, cursusboek en certificaat.
 
De cursus wordt gegeven in onderling overleg van maandag t/m zondag, overdag of in de avonduren. (In het weekend alleen overdag)
 
De Reiki 1e Graad cursus is naar keuze te volgen individueel in 2 dagen van 9.30 tot 14.30 uur of 4 ochtenden van 9.30 tot 12.00 uur, of 4 middagen van 13.30 tot 16.00 uur of 4 avonden van 19.30 tot 22.00 uur of als groepscursus in een weekend, lestijden in dat geval van 9.30 tot ca. 16.30 uur.