WORKSHOP POWER BEADS


Powerbeads (armbandjes) maken

Een creatieve kennismaking met de wereld van edelsteentherapie. In deze leuke en intressante workshop ga je vanuit je intuitie op een creatieve manier 3 powerbeads (armbandjes) maken. Voor jezelf of om cadeau te geven. Als iedereen klaar is, worden de gemaakte armbandjes gezamenlijk bekeken en besproken, je ontvangt informatie  m.b.t. de werking van de edelstenen die je in jouw powerbeads (armbandjes) hebt gebruikt.

Deze workshop wordt gegeven door Leo Kortz van Mokai massage, edelsteen- & aromatherapie.  Leo maakt powerbeads/armbandjes en kettingen op bestelling. De kralen die hij daarbij gebruikt zijn van edelstenen, half edelstenen en/of van glas. Op de foto's hieronder zie je een aantal voorbeelden, sommige armbandjes zijn gemaakt op kleur en andere op de werking van de edelsteen. Met soms er tussen tibetaans zilveren boeddhahoofdjes, sterretjes of hartjes kralen enz.

 

De prijs van deze workshop bedraagt € 35,00 p.p. inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan deze workshop.

 

 

Deze workshop wordt ingepland bij bij voldoende aanmeldingen.

 

N.B. Het is ook mogelijk om deze workshop voor een eigen groepje te boeken, indien gewenst ook bij u thuis of andere locatie, bijv. leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje.