NIEUW: cacao Ceremonie


"CIRKEL OF LOVE”

Het hart is niet alleen in staat om liefde te geven en te ontvangen maar ook om te verbinden met hogere frequenties van goddelijke liefde en vreugde.

 

In deze healing ceremonie gaan we een diepere verbinding aan met wat er in je hart leeft. Van te voren geef ik je de opdracht om een intentie neer te zetten die je later mag integreren in jouw zijn. Vanuit een begeleidende meditatie gaan we in een diepe gronding en ontspanning.

 

Dit wordt extra ondersteund met muziek en een kop pure ceremoniële cacao vanuit Cusco. Het drinken van cacao geeft ons een warm gevoel van binnen met een zacht hart-verwarmend effect. Het helpt ons om aanwezig te zijn en te verbinden met onszelf en anderen.

 

Tijdens de hartmeditatie breng ik helende Licht Language. Light Language is een klanktaal die rechtstreeks via de ziel ontvangen wordt en heeft geen letterlijke betekenis, maar voel je met je Hart. Mijn ervaring hierin is, dat het je in alignment zet met wie je bent.

 

Na de ceremonie is er ruimte om nog even rustig bij te komen met een kop thee en wat lekkers. Heb je interesse om de journey te maken in je hart?

 

Deze workshop wordt gegeven door Judith :Laros van praktijk “Gevoeligheid van de Ziel”. 

 

De kosten zijn 35,00 p.p. inclusief de cacao, thee en versnapering.

 

Deze Healing Ceremonie staat gepland voor maandag 16 mei om 19.30 uur.

Klik op agenda voor de overige data waarop deze workshop gegeven wordt.